CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, November 8, 2012

Slimming Sensation..Massage Machine..

Malam ni mama lepak sikit..boleh la bukak blog...hehehe..kat luar anak2, adik2, ma sedang sibuk dok try produk mengurut yang papa baru aje beli kat opis dia...ermmm papa mmg tak boleh tolak kalau ada yg dtg kempen..itulah papa..

Kali ni papa beli Slimming Sensation..Silklite Low Cycle Massage Machine...


Kurang jelas gambar yg mama ambil..sbbnya mama guna webcam aje...
Ok ini pulak hasilnya bila mama Google..


Haaa..lebih jelas kan..syarikat ni mmg selalu aje buat jualan menggunakan jurujual2 ke pejabat2..kat tempat kerja mama pun selalu aje diorang dtg...


Inilah apa yg ada dlm kotak tu... kita kena lekat pelekat tu kat tmpt yg kita nak urut..kat pelekat tu ada gel ala2 yg ada kat Panaflex tu...pas disambung ke punca elektrik yg berasaskan bateri AAA..
Kita akan terasa bila aje alat kawalannya dipasang..sekali urut 15 minit...
Mama nak tergelak tgk tempat yg papa letak pelekat tu bergerak2...bergerak sendiri tanpa dikawal...getaram otot la tu...
Menurut papa..ok la jugak sbb terasa lebih segar...oklah lagipun padan dgn harga papa ckp..papa beli RM30 something je....
Emmmm..bagus jugak ..lepas ni mama tak yah urut dah...
Tapi papa cepat je jawab..'Mana ada..mama still kena urut papa.mesin ni lain..mama lain'..
Apa????? oklah, nmpknya tugas mama sebagai pengurut peribadi papa tak kan pernah berakhir walau secanggih mana pun alat mengurut tu......Adusss..hehehe...
Selamat mengurut buat papa....


*tapi mama kurang jelas la tentang part slimming tu..sama ada dgn guna mesin ni boleh buat kita kurus...hahaha..itu kena check la ye...

17 comments :

adda syuhada said...

adda pun ada beli yg nih..hehehe...

Simplemama said...

iya ke???hahaha..selamat berurut Adda..

Anonymous said...

camner care gune?

Anonymous said...

tp xtw lh gne dye cm ne,,,,

Anonymous said...

td bli yg 4 pelekat bdn tu rm30 je...ada promoter jual td... best pakai bnda ni

Anonymous said...

not bad la fungsi dia sesuai dgn harga ;)

Izha Ezwan said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Hai! boleh tlg tak?cmane nak guna alat ni eh?sy pasang2 tak sampai bape saat da off balek..aa..seteresssnye saye....

Anonymous said...

Salam..mcmner nk order alat urut ni...

khaizan joy said...

Harga official bend ni berapa ya?

Hawa Muhammad said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Cube try tukar bateri baru. Guna panasonic evolta..

Anonymous said...

Call this nombor from monday to wednesday 03-33413863 smbungan operator 89.

Anonymous said...

selamat tak?kang ad efect di kemudiaan hari

Anonymous said...

So far ok.. Sbb me and my family pun guna.. So sy bole ckp produk ni ok dan slmat..

Anonymous said...

Harga dia depend on tmpat yg awk cari. Something bole jadi rm100++.. Depend nk murah ke mahal, tp rasenya benda tu sama function je

Anonymous said...

Salam. Sy ase menjual Silklite Slimming ni.. Harga Rm 45 termasuk postage. Kepada yg ingin bertanya atau menjadi agen reseller/membeli utk diri sendiri, Boleh watsapp sy di 01123577417 utk order.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan