CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, November 28, 2012

Isteri Hairie Othman seiras Syafinaz Selamat

Selamat pengantin baru buat Hairie dan gadis pilihannya Dalia Diyana..
ermm cantik dan tampan kedua mempelai di pelaminan yg indah..cheewah...

gambar kahwin Hairie Othman

gambar kahwin Hairie Othman
Seriously cantik dan grand pelamin ni.....jeles.....

gambar kahwin Hairie Othman
Cantik dan fresh ajer wajahnya.....

Tapi kan bila perhati lama2..mama perasan yg wife Hairie ni seiras penyanyi dan guru vokal terkenal tanahair, Syafinaz Selamat...tapi tak tau la kalau korang tak kata gitu...sorry ye..jgn marah..itu hanya dr pandangan mata bundar mama ni je....

Syafinaz Selamat

Apa2 pun tahniah buat Hairie dan Dalia..semoga bahagia sampai ke syurga....Aminnn....

Photo credit to: Momentlicious.... mmg kelasssss....

1 comments :

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. nampak sepadan sangat keduanya.. akak pun nampak isterinya macam muka shafinaz selamat tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan