CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, November 5, 2012

Anak Normah Damanhuri....

Sebut aje Normah Damanhuri mesti ramai yg kenal..iyalah kan pelakon versatile..selalu aje muncul kat drama dan layar perak...dia pun vogue gitu...

Tapi korang biasa tgk tak anak dia???

Fuh, rupa2nya Kak Normah kita ni ada anak teruna yg hensem..mama pun tgk hari ni gambar anak dia.. mama terbaca dlm forumcari.com..so mama saje je la nak share dgn korang yg belum pernah tgk..

Ini lah anaknya:


Anak Kak Normah ni masuk Mr World..ala2 Miss World tu..cuma rancangan ni tak seglamour Miss World... tp dia mcm adik-beradik je la..penganjur pun sama...


Mr World sekarang akan diadakan di Kent, England.. final pada 24 November 2012..

Sebenarnya menyertai pageant gini bukan perkara baru buat pemilik nama Ahya Ulimuddin ni...fuh nama class gitu...
Dia pernah menyertai Mr Asia 2011..ermm dah berpengalaman la..

Ermm ..itu aje la... ramai gak yg mempersoalkan boleh ke lelaki Muslim masuk pageant cenggini??? Iyalah of coz pakai trunk atau yg seksi2..majlis pun you all sedia maklumlah kan....

Bagi mama, tepuk dada tanya iman.... undang2 boleh buat seberapa byk sekatan tapi sekatan yg paling baik ialah sekatan dari hati sendiri....

4 comments :

SURIA AMANDA said...

leh tahan ensem kan...

Hanis Azla said...

sedap namanya..

WanAni - One and Only said...

gambar atas tu ada iras2 normah damanhuri...hensem jgk

Simplemama said...

tu ar.. kan..ngikut Normah la tu ...cantik..dah berusia tp still bergaya...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan