CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, November 1, 2012

Faith a.k.a The Great Doctor..

Hari officially..chettt..mama siap menonton drama 24 episod..Drama dari Korea lakonan Lee Min Ho..ala pelakon Boys Over Flowers dan City Hunter tu...

Best sangat...kalau korang suka citer Korea ..sila la menonton..pelbagai elemen ada dalam citer tu...citer seorang doktor perempuan dari dunia kita dibawa balik ke masa lalu...untuk merawat seorang permaisuri...Lee Min Ho jadi General yg datang ambil doktor tu..dari perasaan benci bertukar sayang ...aduh......


Mama tgk dlm GOODDRAMA.NET.. korang taip je taip tu...keluar la citer tu......

Sekarang ni mama stop kejap menonton memandangkan sibuk buat preparation untuk semester baru...ingat nak tgk citer Jepun la pulak...lama dah tak tgk citer Jepun....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan