CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, November 6, 2012

Irma Hasmie, Ayu Raudhah, Fasha senasib dgn mama..

Irma Hasmie, Ayu Raudhah, Fasha sememangnya senasib dgn mama..tapi Alhamdulillah..kami mempunyai nasib yg baik....

Tentu korang jeles kan...dan dok terpikir apa lah yg nak dibebelkan mama ni...hahaha..jgn la marah ..cool ok...



Itulah gambar mereka...artis2 yg POPULAR.. dan lepas ni korang leh tgklah org yg lebih glamer ..hahaha..


Kannn...amacam..glamer tak??? sebab tu gambar lagi besar dan lagi clear...hehehe

SO, sekarang nampak tak apa2 yg sama....???

Bab cantik tu tak payah cakap la...semua dah tau...mmg gambar2 di atas..pemiliknya cantik2 semuanya...
Bab yg mengembang tu la yg nak habaqnya....hehe..
Ermm..pada yg betul..hehe..betul la ye...KAMI SEMUA BAKAL MENJADI IBU...artis2 tu baru nak jadi ibu... mama lagi advance tau sebab bakal jadi mama buat kali yg KETIGA...sebab tu mama lagi glamer...
Actually ramai lagi artis yg mengandung macam NING, HUNNY MADU, NORA...

Apa tak nmpk mama macam mengandung???? nmpk macam biasa aje.... maknanya selama ni mama mmg nmpk mcm perempuan mengandung la??? gemuk ajer.. alamak....tak nak kawan...hehehe

Tapi seriously, Alhamdulillah..mama mengandung dan Insya-Allah bakal melahirkan baby pada 16 Mac 2013... so kawan2 semua, tolong doa2kan keselamatan baby dan mama ekkk...
Ini merupakan media pertama yg buat liputan tentang kehamilan mama...Beautiful Nara, Oh Bulan malah Rotikaya pun belum lagi buat ulasan...so kpd semua blogger atau mana2 pihak lain, anda dibenarkan copy and paste entry ini.....
Chettt ...statement tak ingat dunia dari mama...hahaha...jgn marah ye.....kdg2 terover pulop...

Apa2 pun sekali lagi doakan kami semua ekk..mama walaupun dah yg ketiga tapi tetap gabra .... berdebar nak melahirkan tu still ada... mama really hope mama akan lahirkan PRINCESS..tp HANYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI...

4 comments :

SURIA AMANDA said...

ok...ok...sama sikit jer..hahahahah

Simplemama said...

Haha..saje je meredakan tension..hahaha...sikit je sama..alamak...ingat bykkkk....

SYANI said...

Dekat2 la due kita.. saya 13/03/2013.

nureen Qistina said...

ok...mama ni retiss jgkla ye hehe,.,slmt utk mama n baby princess kuikuikui

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan