CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, November 26, 2012

Harimau Malaya yg kusayang...

Hari ni isu yg paling tinggi ratingnya tentulah cerita kekalahan Harimau Malaya 3-0 kepada Singapura semalam..sob..sob..sob... mama sedih ..sbb mama kalau bab negara ni mmg touching lebih... mama tak tgk ...mcm biasa sbb tak nak menerima kekalahan tapi mama dengar aje..sebab mama duk kat dalam bilik..kat luar bilik papa, abah dan yg lain2 menonton....

Hari ni macam2 tajuk berita yg ditujukan kepada pasukan kita..tajuk2 yg mama boleh simpulkan sebagai tanda kekecewaan yg menebal....mama lebih suka mengambil segala tulisan itu sebagai AMBIL BERAT...kita komen sbb prihatin..kita komen sebab sebelum berlangsungnya perlawanan ni dah byk nasihat yg dilemparkan kpd jurulatih Datuk K.Rajagobal tp semuanya tak diendahkan oleh beliau..Ini kerana beliau terlalu optimis terhadap barisan pemain pilihan beliau...Antara tajuk2nya ialah..


:: Harian Metro : HARIMAU MENGAUM? KE MENGUAP?
:: Utusan Malaysia : 'Langkah Sumbang'
:: Sinar Harian : 'Dah Agak Dah'
:: Berita Harian : Harimau Lembik!



Semalam baru perlawanan peringkat kumpulan yg pertama buat kita..harap perlawanan selepas ni ada sinar buat kita...doa jer la ye...kalau tak harimau mengaum akan jadi harimau tersepit

Byk kata2 kejian yg dilemparkan kpd Apex krn melepaskan 3 gol..ermmmm bukan salah Apex aje..ke mana pertahanan kita????? ke mana yg lain...main bola bukannya kena harap 1 player aje...

Ini pula kata2 dari Shahril (kapten Singapura) yg menjaring 2 gol semalam..


Mama tak tahu ini komen sebenar ke tak sebab mama baca dekat FB...tapi kalau lah betul..mama rasa tak salah sbb itu kebenaran..kerana THE RED WARRIORS tak pernah kalah kepada Lions sebelum ni..dah semalam dalam barisan pertamaSingapura, 7 org pemain Lions diturunkandan dalam barisan kita hanya 2 atau 3 org.......fikirlah sendiri..

Tapi Misi Harimau Malaya kita belum berakhir..kita masih ada peluang..so berusahalah Harimau2 sekalian kerana seluruh rakyat mendambakan sesuatu drpd kalian.....GOOD LUCK!!!

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan