CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, November 22, 2012

Leuniey PERSIS Janet Khoo...

Hai semua...

Hari ni mama penat sikit..sebab tu baru update blog..ditambaah plak wi-fi kat opis tak berapa bagus...mama penat sbb hari byk kelas dan pagi2 lagi mama kena ke klinik untuk antenatal..mama terlebih berat atau dgn kata lain berat badan mama naik mendadak..ayoooyo..mama kena jumpa doktor sbb bg nurse yg check mama..masalaah mama tu BESARRR sgt..sebesar badan mama sekarang....hehehe...tapi sygnya doktor takde pulak selepas mama menunggu lebih dr 1 jam... mama rasa nak menjerit kat situ gak..tension....

ok lah..malas dah nak ingat peristiwa pagi tadi..
Jom borak2 ngan mama..

Hari ni mama nak berborak pasal bakal isteri Apex... Apex penjaga gol Malaysia dan The Red Warrior yg hot tu la...
Bila mama perhatikan wajah Leuniey ni nak sama macam Janet Khoo..pelakon bukan Melayu yg berbakat dan fasih berbahasa Melayu tu..dah lama dah tak muncul kat TV..ke manakah menghilang....????
Mama rasa mesti dah ramai yang menyedari dan perasan dgn persamaan mereka...mama merasa lebih yakin yang Leuniey ni persis Janet bila aje mama tgk cover majalah Nona yg menampilkan gambarnya bersama Apex.. bila perhati betul2..macam Apex bergambar dgn Janet pulak..


Cuba korang perhatikan...


See... hampir sama kan...tapi bila mama perhati dgn teknik solekan yg lain ada la perbezaannya juga...iras2 tu still ada...

It's ok dua2 comel dan jelita....














0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan