CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Monday, June 27, 2011

Apex a.k.a Khairul Fahmi berlakon video klip???

Eh..tak sangka plak...Apex ada bakat...hehehe kelakar pulak..tp NOT BAD....gud job..babe..
ada bakat terendam rupanya Apex kesayangan Red Warriors ni....tak boleh balh...mama suka tengok...cute...macam artis Hong Kong pulak.....
Korang dah tgk ker????kalau belum jom layannnzzzz...kalau dah tgk pun...apa salahnya tgk lg....
Ganazzzz...

Sunday, June 26, 2011

Bisnes Raya!!!!

Fuhhhhh...ramai tau member mama yang menceburkan diri dlm bidang bisnes sejak2 nak posa dan nak raya ni....macam2 ada.....


 Ada yang jual kerongsang...berkotak2..naik semputtttt mama nak tgk dan pilih.......hehehehe...

Ada yang jual tudung...shawl la....hehehe...mama rembat gak..bukan apa...tolong member..hehehe....memang takboleh blah la...kalau tgk barang mesti nak beli......macam mana tu....kalau poket tebal takpe..ni poket pun dah bercampur habuk...hish..hish..hish....

Haaaaaaaaaaaaa..yang ni paling glamer..biskut rayer........fuhhhhh..kelabu mata mama...iyalah..nak buat malas..pas tu nanti tak sedap...baik beli........boleh gitu??????
Ada ladua tiga member yang jual..so mama pun bahagi2 la.....sikit2 sorang mama beli..biar adil...baikkan mama..hehehe..papa tak tau lagi....kalau tau pun tak pe..mama beli nak bagi papagak makan....of coz la BISKUT ARAB kegemaran papa..mama mesti order....nak buat...mama tak reti....sorrryyyyyy papa..love u ketat2..tp mama ada masalah M la.....hehehehe...MAAAALAS.....

Apa2 pun mama harap semua member yang menjlnkan perniagaan ...suksess....
eh...mama macam nak niaga la...tapi nak jual apa ekkkkk...hehehehehe....biasa la kita selalu macam tu...tgk org lain buat..kita pun nak buat...hahahaha...tapi tak salah cubakan...kalau ada kemahuan.......tapi harus diingat setakat ada kemahuan tapi tak de usaha.....semua akan berlalu gitu ajer...

So..walau apa pun yg kita buat...kita harus bersemangat.......fuhhhhh..berkobar2 mama ni.....
GOOOODDDDDD LUCKKKKK semua....

Wednesday, June 22, 2011

Mama cucuk BOTOX....

Mungkin korang perasan yang mama dah lama tak tulis kat blog....urmmmm....or mungkin gak korang tak ambil kisah pun....iyalah siapa la mama ni....sob...sob...sob....
Tapi tak kisah la..hahahahaha..mama tak kisah  pun..coz mama tau mama tak sehebat blogger lain...hahahhaha...kalau la REDMUMMY or BEN ASHAARI tu tak menulis satu hari rasanya ada yang pelik dan tertanya2 kan...lain la mama ni...

Tapi mama nak citer gak...mama sebenarnya sakit...sakit mulut....bila orang apa kesnya mama ni mulutnya bengkak...mama cakap je itu infection sebab mama cucuk BOTOX ...mama ni kononnya alahan ngan BOTOX..itu side effect dia la...lorrhhhhh...alahai mama goreng je la...mana ada BOTOXnya..apa kejadahnya pakai BOTOX....kah..kah..kah...
Nak tengok ????? ha ni la....hilang kiut mama....


Tapi betul la...mama pun tak tau kenapa..sedar je dr tidur mulut dah bengkak..keluar biji2 berair....
Tapi yang sadisnya time mama dok sakit dan nak makan pun risau..REEFQY dgn selambanya buat sidekick kat mulut mama....adoiiiii...nak marah anak....nangis je la....sakit tau....time tu dah la papa takde...

Tapi sekarang ni dah ok dah sikit..walaupun parut ni masih ada......mama rasa mama ni elergi la....tapi tak pasti dgn ape???????


Alamak..besarnya lubang hidungku....abaikan ye........

MISTERI....

Hai..korang percaya tak pada mistik????

Dalam minggu dah macam2 benda mistik yg mama dengar berlaku di kalangan kawan2 opis mama...

KES 1

Ini citer dari student mama..ada satu malam dlm minggu lepas dia dan sorang adik lelaki dia pergi ambil seorang lagi adik pompuan dia kat sekolah asrama...kesnya ada warden telefon kata adiknya berkelakuan pelik...
bila sampai kat sekolah tu..dia tgk adik dia tunduk je..bila dia tanya adik dia senyap je...warden pun cakap lebih baik bawa balik je..
dalam perjalanan adik dia senyap je...tapi student mama tu mcm boleh rasa yang perjalanan dia malam tu macam lama sgt...bila dia lalu kat kawasan pembinaan..lama sgt dia rasa nak lepas...
Tetiba je time nak naik satu jambatan..dia dgr bunyi benda jatuh kat atas bumbung kereta...dia segera tanya kat adik dia kat belakang..adik dia pun ada dgr....bila dia tanya kat adik pompuan dia yg sakit tu kat depan,
adik dia hanya merengus...dia tau dah..mesti ada yg tak kena ni.....
Adik lelaki dia dah kecut perut dah...
Bila sampai je kat rumah...terus diorang berlari naik rumah....adik pompuan dia tu rileks je..tapi terus diam..tak byk cakap...may be adik dia sakit tu ada kena mengena ngan benda2 halus...waaaaaaaaaaaaaa....


KES 2
Ada sorang member mama nama dia Cik Nik...dia cakap ada hantu POCONG tumpang seat belakang kereta dia...malam Isnin lepas..
Kejadian ni berlaku kat kawasan bandar KB ni je...time bawa kereta dia rasa mcmada something kat belakang...bila tgk kat cermin panadang belakang..nampak benda berbungkus...senang citer POCONG la tu...tapi kejap je la..pas tu terus ghaib katanya..fuhhh...kus semangat mama..kalau mama kat tempat Cik Nik..mama tak tau la...konfem cramp kat situ...
Tapi nasib baik Mr P tu terus ghaib ..kalau dia muncul kat sebelah pulak..alamak terkucil la Cik Nik kat situ hahaha...tapi mana la kita tau kan...may be Cik Nik dah terkucil pun ...cuma tak kan nak gebang satu opis...hahahaha...I'M SORRY Cik Nik....gurau je...


KES 3
Ni pun terjadi kat Cik Nik..katanya time dia dok berSMS dalam satu bilik kat opis ni...tetiba je paip yg memang dah kiter semua tak guna terbuka dengan sendiri..haaaaa....alamak...benda2 macam ni dah melanda opis ke????ni yang mama kecut perut a.k.a memulas ni....Cik Nik panggil mama utk tunjuk..alamak gerun ehhhhh.....


KES 4
Opis mate mama Fizah pun excited la nak bercerita kat hubby dia pasal Cik Nik time lunch semalam..tetiba hubby dia pun ada citer gak..hubby dia citer ada satu hotel tu pun berhantu...selalunya dalam pukul 2 atau 3 pagi hantu tu selalu kacau orang kat hotel tu...selalunya pekerja la yang kena..hantu menyamar jd pelanggan hehehe..seramnya..


KES 5
Lepas kerja, Fizah pun balik la rumah...tapi dia kata badan dia rasa lemah sangat...macam ada sesuatu yang follow..anak2 pun macam nak mengamuk dan marah2....dia pun terus bagitau hubby dia..alhamdulillah hubby dia ada kenal member yg reti serba sedikit pasal benda halus...member dia tu siap cakap memang ada benda yang ikut Fizah...kemudian member dia suruh Fizah dan anak2 pergi mandi..may be dia ada la tu baca doa2....


Banyaknya benda2 yg supernatural berlaku...harap2 mama dijauhkan.....lemah semangat rasanya....
Korang biasa tak dgn benda cenggini......minta simpang la.....tak rela mama.....

Sunday, June 19, 2011

Demam...hurmmmmmmmmmmmmmm..

Hari ni mama ke'GERING'an...kesian mama..ulser dalam mulut pun beria-ria nak naik...sakit beb..makan pun kurang nikmat....
Tapi still datang kerja tau..hehehe..bila member tanya kenapa tak minta MC...
ermmm....mama cakap yg mama saje je tak g klinik sb tak nak MC..mana la tau nnt dpt jadi pekerja contoh...hihihihi...
Tkde la....mama sebenaarnya malas nak g klinik....lagipun masih mampu bertahan...
Sebenarnya mama byk kerja......takleh tinggal nanti tak siap...lagipun semester baru je bermula..malas la pulak nak ganti kelas kalau asyik cuti..selgi leh tahan mama tahan.....

Harap boss mama baca entry ni dan kasi naik mama punya gaji...hahahaha...opppsss...kalau boss baca kantoilah mama bukak bloggg.....tarik telinga kamu baru tau......tulis blog time kerja ye...hehehehe

Wednesday, June 15, 2011

Mama dan kehidupan...

Mama rasa bersalah pada diri bila tak tulis apa2 kat sini..mama syg blog mama...tiap2 hari tatap...baca blog kengkawan ...cuma tak sempat menulis....orang kelate royak BUSY...<3....hehehe...

Busy nagn kerja....Reefqy pun asyik meragam je..tidur lambat....mama tiap2 malam renung je laptop tapi tak leh nak ON pun...iyalah si comel tu asyik merengek je......

Semoga blog ini akan berterusan.....................i love my BLOG!!!

Monday, June 6, 2011

Jom....klik facebook HOT FM....

Selepas digodam....emmm..nampaknya HOT FM radio yang LEBIH HANGAT DARIPADA BIASA melancarkan facebook baru nye....
Matlamatnya ialah SEJUTA like....
Ala peminat lebih daripada sejuta..nak dptkan sejuta like tu kacang jer bagi HOT FM..kalau mama ni susah la sikit...hehehe...
Tapi memang ramai yang menggunakan nama HOT FM sebagai profile name...alamak..kenapa ek jadi gitu..sampaikan nak search facebook HOT FM yg bebetoi punyer pun alahai sikit punya susah..
Mama ingat tak payah le buat gitu...kan...udah kita ada identiti sendiri..ngapernya nak digunakan nama orang...
Aper2 pun...cepat2 la like..mana tau rezeki murah..boleh menang i-pad....hehehe...idaman ramai tu...
Tapi kalau nak menang kena peka pada perubahan facebook HOT FM....pastu profile picture pun kena ikut diorang punya profile picture.....
Tgk la facebook mama dah bertukar..hehehe (maklum keinginan nak i-pad tu ada)....
Gambar profile terkini..setakat mama dok mengarang kat blog ni ialah...


Selamat mencuba dan jangan lupa klik like kat facebook HOT FM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan