CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Thursday, November 24, 2011

Sarapan apa???

Selamat pagi semua....
Pagi ni lesu ke????? Mama agak lesu la...mungkin kerana Malaysia kalah di tangan Syria...dan mungkin kerana air banjir mulai naik di kawasan rumah....nak hantar Reefqy kat umah pengasuh pun susah..kereta sampai berasap masuk air...iyalah kan kereta burokkk pulak tu....

Jadi untuk menceriakan hari...mama telah memilih utk bersarapan yg sedap..sedap mengikut analogi mama la..

Memandangkan mama keluar rumah agak awal td..mama boleh la berhenti kat kedai tepi jln beli kuih...
Mama beli....


Pulut berinti...hehe...kalau org Kelantan memang familiar....bestnyer...ooh ye..yg ada bintik hitam kat pulut tu..bukan ada kat pulut..sebenarnya kamera phone mama yg buat hal....masuk air kot..banjir la katakan...
Time nak bayar....mama terpandang satu lagi kuih...ehhh macam sedap.....so apalagi.."makcik..yg ni seringgit.."

Tetiba je mama terpandang..Ya Allah..yang ni pulut pisang..pulut jugak...soooo..biaq pi la...udah terlanjur beli...makan je la....pulut lagi..nasib baik mama ni gila pulut....
Nampaknya tk de variety la....so pagi ni kita makan pulut....semua sedap....hehe...mama ni memang pure Kelantan la...

Tgh hari makan nasi....fuhhhh...takutnya nak gi timbang.....







Thursday, November 3, 2011

JOM HEBOH Kota Bharu

Hari Jumaat dan Sabtu yang lalu...ada Jom Heboh kat KB...mama pun mencelah sama...mama dan papa actually malas sikit nak pergi tempat ramai org gitu..tp mengenangkan Uyeeh yg kempunan nak pergi..kami punpergi je la...
Sempat la bergambar ngan beberapa org artis..susah la nak gi redah dekat artis...org ramai..dah Uyeeh mengamuk bila sampai sana..hehehe..dia yg nak pergi sgt..tp dia ygmerajuk..orang ramai katanya...alahai Uyeeh..adik ok je..tp masalah jugak sb terlalu nak bebas....
Kesimpulannya...penat tp ok la...bolehla isi FUNTIME bersama family....frust sb tak sempat jumpa Fasha Sandha dan Faizal Tahir.......



Tgk lah Uyeeh..muncung je......adik pulak terlalu happy sampai susah nak kawal....

Byk tak shopping..hahah..sepanjang jalan nak ke kereta...semua asyik  tgk mama (alamak perasan la pulak)...tp betul..diorg usyar sb tgk mama pegang shopping beg byk...mama buat tak tau je..malu la jugak....hahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan