CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, November 3, 2011

JOM HEBOH Kota Bharu

Hari Jumaat dan Sabtu yang lalu...ada Jom Heboh kat KB...mama pun mencelah sama...mama dan papa actually malas sikit nak pergi tempat ramai org gitu..tp mengenangkan Uyeeh yg kempunan nak pergi..kami punpergi je la...
Sempat la bergambar ngan beberapa org artis..susah la nak gi redah dekat artis...org ramai..dah Uyeeh mengamuk bila sampai sana..hehehe..dia yg nak pergi sgt..tp dia ygmerajuk..orang ramai katanya...alahai Uyeeh..adik ok je..tp masalah jugak sb terlalu nak bebas....
Kesimpulannya...penat tp ok la...bolehla isi FUNTIME bersama family....frust sb tak sempat jumpa Fasha Sandha dan Faizal Tahir.......



Tgk lah Uyeeh..muncung je......adik pulak terlalu happy sampai susah nak kawal....

Byk tak shopping..hahah..sepanjang jalan nak ke kereta...semua asyik  tgk mama (alamak perasan la pulak)...tp betul..diorg usyar sb tgk mama pegang shopping beg byk...mama buat tak tau je..malu la jugak....hahaha

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan