CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, November 24, 2011

Sarapan apa???

Selamat pagi semua....
Pagi ni lesu ke????? Mama agak lesu la...mungkin kerana Malaysia kalah di tangan Syria...dan mungkin kerana air banjir mulai naik di kawasan rumah....nak hantar Reefqy kat umah pengasuh pun susah..kereta sampai berasap masuk air...iyalah kan kereta burokkk pulak tu....

Jadi untuk menceriakan hari...mama telah memilih utk bersarapan yg sedap..sedap mengikut analogi mama la..

Memandangkan mama keluar rumah agak awal td..mama boleh la berhenti kat kedai tepi jln beli kuih...
Mama beli....


Pulut berinti...hehe...kalau org Kelantan memang familiar....bestnyer...ooh ye..yg ada bintik hitam kat pulut tu..bukan ada kat pulut..sebenarnya kamera phone mama yg buat hal....masuk air kot..banjir la katakan...
Time nak bayar....mama terpandang satu lagi kuih...ehhh macam sedap.....so apalagi.."makcik..yg ni seringgit.."

Tetiba je mama terpandang..Ya Allah..yang ni pulut pisang..pulut jugak...soooo..biaq pi la...udah terlanjur beli...makan je la....pulut lagi..nasib baik mama ni gila pulut....
Nampaknya tk de variety la....so pagi ni kita makan pulut....semua sedap....hehe...mama ni memang pure Kelantan la...

Tgh hari makan nasi....fuhhhh...takutnya nak gi timbang.....







0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan