CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, December 7, 2011

Banjir oh banjir....

Dalam minggu lepas..rumah mama banjir...hehehe...tak de la dalam tapi air deras tau...yang paling happy of coz Uyeeh dan Reefqy....plus mak sedara diorang...Su La....

Tapi awal2 lg mama dah warning kawasan yg dibenarkan bermain dan mesti ada org dewasa yg jaga....
Kalau tak tgk kot tingkap je la air2 tu...

Dek kerana terlalu ghairah tgk air..Reefqy dah boleh sebut air dgn baik sekali...kalau tak sebelum ni semua jenis minuman dia sebut su...su..(refer to words susu..) bgnya semua susu...sekarang dia dah dpt beza sikit...hehe...terima kasih kpd air banjir....

Tapi yg nak dijadikan ceritanya..mama pun tumpang sekaki...hahaha..dgn alasan yg memang tak mampu nak ditolak..."ala..mama jaga anak"..so layan gambar kami bersuka-ria...

Uyeeh

Reefqy
Mama dan ibu mertua..hehehe...



Terima kasih kat Mr Photographer..Mr PAPA Amrie....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan