CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, December 26, 2011

Perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry KRU

ERRRRmmmmm...akhirnya Lisa SURIHANI..telah mengakui yang tak lama lagi dia akan menjadi SURIHATI Yusry KRU...




Bertempat di Marriat Putrajaya and Spa..Yusry telah mengumumkan yang perkahwinannya akan berlangsung pada 23 Februari 2012..Majlis akad nikah akan dijalankan di Masjid Tuanku Mizan di Putrajaya..majlis resepsinya pula pada 26 Februari 2012 di Putrajaya International Convention Centre (PICC)...

So..dah nyatalah sekarang..alhamdulillah..mama harap kekal sampai bila2....hebat Yusry kan...Pelakon Wanita Terbaik semua dia dpt..dah rezeki..

Secocok memang secocok...selamat maju jaya dalam era perkahwinan..

Kepada yang kecewa tu mama harap jgn ler dok bersedih..ada la tu jodoh kita pulak...hehe...
Dan mama tujukan lagu ni....hehehe..Patah Seribu dendangan Shila Amzah....




 Aikk sesuai ke...ahhhlantaklah..asalkan ada hal patah2..kui..kui...kui..sebenarnya mama suka sgt lagu ni sebab tu selitk kat sini....

Selamat terhibur.........

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan