CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, December 8, 2011

Prosperity Burger!!!!

Dah cuba ke Prosperity Burger di McD? Hehehe..
Mama dan papa memang gemar sesangat PB ni...kiranya every year mesti tunggu Chinese New Year..iyalah kan..time CNY season je PB ni ada.....

Argghhhh...menyelerakan......
Tapi mama ngan papa gi dating je la..table for two..hahaha...sbbnya anak2 dah dibawa Tok Bah mereka pergi hantar mak sedara mereka naik bas....

Shhhhhh..jgn bagitau Uyeeh...mengamuk la dia...Uyeeh cukup fanatik ngan McD....


Ada kawan mama tanya..."kenapa PB ada time CNY je?..kan bagus kalau ada all the times.."

Mama pun jawab.."Prosperitykan selalu dikaitkan dgn CNY...pastu kalau ada je memanjang..takde erti kerinduan pada PB..tak de perasaan menunggu..hehe...bila semua tu dah tak de...takde la keISTIMEWAan PB......"

Selamat menikmati Prosperity Burger kepada semua peminat2 PB...kehangatannya jelas terasa....barulah ada ummmmppppphhhh....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan