CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, December 7, 2011

Puteri David Beckham & Victoria...

Mama rasa la kan seluruh dunia ni kenal IKON bola sepak dunia DAVID BECKHAM...mama salah seorang peminatnya...kenapa minat????? arrrrghhhhhh..of coz la sebab dia memang terrer main bola dannnnnnnnnnnn yg paling penting terlalu SEDAPPPP mata memandang....cuma bila dia dah jdkan dirinya umpama kanvas seni...mama ada kurang sikit...ialah I HATE TATTOO...kotor je nampak..tp kalau hati suka....abaikan seketika....

Victoria pulak....memang seorang yg CLASS...dalam dia bergaya ala2 kerek tu...ramai yg teruja tgk dia....comel...kena dgn dia.kalau org lain buat gitu.. mahunya kena kutuk....

Mungkin mama dah terlalu lama dah tak mengikuti perkembangan mereka..mama tak tahu pun diorang dah ada   PRINCESS....ok la tu...sebelum ni PRINCES je...wahhhh..jeles gitu..

Rupa2nya...diorang baru je dedahkan gambar anak diorang....4 September 2011 hari tu..aaikkkkk dah 3 bulan lebih...memang mama outdated...sorry.....

Nama anak dia memang class..HARPER SEVEN namanya...mama confirm nama anak dia mesti akan masuk dlm senarai nama pelik 2011..hehe..w/pun pelik tp just nice kannnnn.....UNIK....

Korang nak tau tak..walaupun masih kecik..Harper ni dah jadi ikon fesyen....tak de nyer pakai baju biasa2 ni....pakai baju hasil designer CLASS A je...Stella McCartney, Bonpoint dan byk lagi....Memang patut la..Harper dinamakan sebagai 'IKON FESYEN TERMUDA' oleh satu akhbar di BRITAIN...
Eh..macam mana mama tau ni...thanks tu MummyNemo....

Victoria


Comel kannnnnn..nak gigit rasanya....hopefully mama akan dapat baby girl secomel ini.......mama suka baju petak2 dia tu....so cute......mmmmmmm....

So caring and lovely.....

Bonpoint gitu......

Tgk...comeyyy kan....

So sweet...a daddy's boot...
Semoga jodoh berpanjangan...happy sokmoooo...

Picture: Mr Google...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan