CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, December 29, 2011

WANNABE A NEXT TOP MODEL??? Mama tau RAHSIANYA...

Halloooooo....korang pasti giler berposing..kannnnnnnnn....kalau korang muka ala2 model macam mama ni...HARUSLAH....hehehehe....korea (koya sikit).........

So..mestilah ada dalam hati tu...ehhhhh...bestnya kalau leh buat photoshoot ngan professional kan...pas tu boleh posing sini posing situ...walamakkkkkkkkk.....Nasha Aziz surrender jadi model..hehehe...

Sekarang itu semua bukan sesuatu yang mustahil....so tak yah letak dlm azam tahun depan ok...sebab ber'photoshoot' macam model bukan lagi satu impian yang besar...KERANA...dgn adanya ramai photograher yg terbaeeeeeeeeeekkkkkkk sekarang..dan pastinya impian korang tu akan tercapai dengan kehadiran insan bernama FENDI MD NOR a.k.a FMN...waduhhhhh....gerekkkk sehhhhh...(aik..melalut la pulak)


Alohhh...seriusnye abe Fendi nih....

Jgn risau...tu semua pembawaan karektor...Fendi ni sendiri dah mcm model..kalau korang tgk gmbr kat FB dia...ermmmm..mcm2 ekspresi...

Hah..mesra alam kan..itu dia FMN bersama anaknya si comel LAILA..(model tetap FMN)
So...sekarang kita check it out dia punya work...







Huiiihhh banyak la kiranya yg menarik..kalau nak ambik semua mau nyer penuh blog mama.....so kalau ada sebarang event..sudi2kanlah ye.....

FMN menawarkan yg terbaeeekkkkkk....

So ramai2 pergi LIKE fanpage FMN....hehe.....pasti puas hati...


* jgn salah anggap tau...promo ni tak berbayar pun..mama tlg war2kan benda yg bagus sahaja..lagipun FMN ni kawan mama...mama dah lama dah kenal wifey dia......

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan