CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, December 18, 2011

Deena Masterchef Malaysia..kehilangan yang dirasai...

Seingat mama ini entry pertama mama pasal Masterchef Malaysia


...mama tulis ni semuanya kerana Cik Mek Molek DEENA ni....

OOOOO....terlalu sedih sebab mama suka sangat ngan Deena...dia nampak humble dan sweet sangat...
Satu lagi yang mama suka sangat pasal Deena ni..kalau juri tegur..dia senyum je dan mendengar kata...

Kepulangannya pada malam ni pun sebab tak menepati kriteria sahaja..KUPANG tidak menjadi HERO kata Chef Riz...yang lain best cuma Papa Jo kata manis..biasalah kan..orang Kelate sejati memang manis sikit..hehehe...yang tu memang dah cannot run (tak boleh lari) dah...memang Kelantanist pemanis...haaaa...tak percaya tgk Deena ....senyum je....


Apa2 pun mama terliur tgk Spagetti Kupang Masak Lemak Deena...

Mama really hope that Deena akan sentiasa SUCCESS...coz you worth it......don't cry baby...mak ayah Deena dah bangga dengan Deena..Kami org Kelate semua bangga dengan Deena...

Sekarang dah takde istilah pandang belakang....you must look forward aje...ok, my dear....

SELAMAT MAJU JAYA dari mama sekeluarga dan kawan2 yang memang sokong Deena...kalau la Masterchef ni boleh hantar undian..mama dah hantar....

Good luck...ingatlah Allah sentiasa bersama orang yang berusaha...

p/s: nanti ramai2 'LIKE' fanpage DEENA

5 comments :

LidaRahim said...

Bila tinggal Brian & Deena, LR dah agak yg Deena akak kuar.. so LR pon sangat berharap supaya smlm tak der penyingkiran mcm AF selalu buat dulu2 huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

semlm tak sempat nak tengok masa penyingkiran tu, hero kecik nak tgk kartun

Simplemama said...

tu ar LR, mama rasa gitu gak...sbb Deena tak menepati kriteria...kesian...

Anonymous said...

Now I am ready to do my breakfast, when having my breakfast coming over again
to read other news.

Here is my webpage huis huren frankrijk

Anonymous said...

Article writing is also a excitement, if you know afterward you can write otherwise it
is complex to write.

Feel free to surf to my website: luxe vakantiewoning huren

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan