CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, December 27, 2011

Puding Triffle againnn.....

Heee.....jagn boring tau...mesti korang kata.....eh..mama ni asyik triffle je.....

Hehehe...jgn marah baby.....hehe..

Actually ini memang favourite family mama dan org kampung mama...hahaha..kiranya setiap kali ada mkn2 kat rumah..mesti triffle ni la dicarinya....kembang semangkuk hidung mama....
bukan nak kata sedap tapi..bolehhhhh la......


Selalunya mama buat je dgn koktail tp kali sebab koktail takde..mama guna air buah peach yg dlm tin je....kebetulan ada lebih selepas mama buat PAVLOVA....

Kalau korang nak tau adik ipar mama baru je dirisik....so mama standby la kek..mana tau nak buat triffle utk dihidangkan..tapi tetiba je rasa malas sb mama ingat nak cuba buat PAVLOVA...iyalah..kalau dah buat PAVLOVA mesti tak sempat nak buat TRIFFLE...susah wehhh dgn Reefqy yg lambat tido..nak tolong mother-in-law masak lg...so TRIFFLE diketepikan...
Nak jadikan cerita ramai yg tanya TRIFFLE mama..lebih2 lg pada yg tak sempat mkn PAVLOVA..rasa bersalah pulak..

After habis je majlis..mama tgk kesian pulak kek tu tersadai atas meja..budak2 ni mana la mkn kek begitu aje...so dr membazir..mama geledah cr bhn2..alhamdulillah ada semua kecuali koktail...
ermmm..utk air buah koktail mama ambik air buah peach dlm tin...utk buah2..mama guna peach tu kemudian buah2 segar yg masih ada lepas mama buat PAVLOVA...

REEFQY dan UYEEH tido..semua tu lagi menyenangkan proses...
Akhirnya buat jugaklah TRIFFLE walaupun majlis dah lepas...hehehe....
Rombongan merisik balik keesokannya...sebelum balik diorg dtg sarapan kat rumag..so diorg pun boleh cuba gak TRIFFLE mama...hehe...

Kalau yg belum cuba..boleh la cuba...ini RESIPINYER....tp mama rasa ramai dah tau....

So..nnt mama kongsi citer mama buat PAVLOVA pulak...gambar papa belum upload...tp yg pasti dua kali mama buat PAVLOVA pada hari itu.....amacam hangat takkkkk?????? so tunggguuuuuuuu.......

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan