CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, December 28, 2011

Thylane Lena-Rose Blondeau

.....Thylane Lena-Rose Blondeau.....petang nan indah ni mama nak cerita pasal girl yg sgt cute ini....


Kenal tak siapa ni? Dialah supermodel utk golongan kanak2..gayanya megalahkan model dewasa...
Time google tadi tetiba je teringat kat budak cute ni..actually mama tak pernah pun baca VOGUE ENFANTS...tapi mama pernah terbaca kisahnya dekat satu blog yg amat menarik iaitu blog LULU...dua tiga bulan lepas...


Gaya Thylane ni memang the vass....memukau...bak kata pengkritikada gaya sensual....hehehe...
Tapi ada pakar psikologi yg tak setuju dgn tindakan org dewasa yg menjadikan Thylane berlagak dewasa..seolah2 tidak menjadikan proses kedewasaan itu secara neutral....


Ermmmm...pendapat masing2..tp mama rasa parents dia memang bangga giler dgn dia..iyalah bagi masyarakat barat glamer tu plg penting...mak bapak dia pun org terkenal...anak pun mengikut jejak langkah la.......


Jom layan gambar dia...mama ternganga tgk dia....bukan teringin nak didik anak jadi macam tu tapi sekadar melihat kesenian..hehehe...kalau mama..mama lebih suka anak2 mama hidup dlm kesederhanaan..


Gambar paling sensual...


Waduh..dah macam org besar


so sweet..kannnn..


Aduh model minyak wangi..


Bersama ibunya pelakon Veronica Loubry


Bersama daddy pemain bola sepak Perancis Patrick Blondeau

So....macam mana kita nak mencorakkan anak kita semua bergantung pada akal, iman dan keyakinan kita...kerana setiap anak yang dilahirkan umpama kain putih..mak ayah lah yg bertanggungjawab mencorakkannya....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan