CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, December 29, 2011

Rozita Che Wan ke ni??????

ooooo..senangnya dalam hati ..kelas dah habis...so leh la berblog walking...biar keluar peluh sikit...(aikkk..blog walking leh kuar peluh ke?...)

Mama berjalan2 ke BLOGGERWANITA.COM....... baca story2 dia..best gak blog ni...mama ni suka tgk arkib kalau gi blog2..ialah maybe ada citer menarik yg belum mama tau ....

Terjumpa la satu artikel pasal Rozita Che Wan....cantik2 gambar dia..iyalah kan org cantik kan....tapi bila tgk 1 gambar tu..macam lain sikit wajah dia..may be teknik solekan atau angle time ber'posing' tu kot...sampai tak cam mama ni...

Rozita che wan memang pelakon wanita cantik dan seksi


sekarang cuba bandingkan ngan gambar kat bawah..mcm lain kan...tp tak tau la kalau korang nmpk sama...kalau mcm tu anggap aje mata mama dah 'kero'  hahaha.....



Tanpa make up still cantik...
So tgk2 la ye.....

2 comments :

sue zainun said...

lain2..teknik edit kot..

Simplemama said...

iya ar...edit yg keterlaluan....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan