CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, December 20, 2011

Fasha Sandha nak KAHWIN??????

Heh...heh...heh..mama ni sapa yang tak nak kawin????????
Of coz Fasha nak kawin....


Dalam dua tiga hari lepas mama ada la terbaca kisah Fasha nak kawin..siap ada gambar try baju pengantin lagi..tapi tak tau la betul ke tak..may be dia try baju tu utk pakai time shoot ke..kannnnn..

Mama yang memang peminat tegar Fasha sentiasa mendoakan yang terbaikkkk buat Fasha...ermmm...tak sabar nak tgk siapa la kawin ngan Fasha..

Ada gossip yg mengatakan Jejai dan Fasha dan bertaut kembali...dan Jejai la pengantin lelakinya....tapi Fasha tetap tak bagi jawapan..cuma katanya dia takkan berkahwin dlm bulan Februari atau Mac macam yg digembar-gemburkan sebab time tu dia ada shoot drama 'SEINDAH SAKURA' di Paris...

Iyalah kan kalau mama jadi Fasha pun..mama tak komen lagi pasal kawin nanti jadi macam yg dulu...bila dia berteru-terang..tetiba tak jadi..orang KUTUK pulak...Fasha jugak yg sedihhh....


Tapi Fasha kata dia berdoa agar tahun depan dia dapat menamatkan zaman solonya....Wish u luck,dear.....

1 comments :

SURIA AMANDA said...

ntah betul ntah x dia ni...asyik ckp nak kahwin jer..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan