CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, December 29, 2011

Nak duit banyak???????



Akannnn muncul..nak tak nak...akan sampai punya....dalam 2 hari lagi menjelma la ia...

Azam tahun 2012????? dah set ke??? mama????ermmmmm....

Kemudian kita akan tinggalkan...



Azam tahun 2011????? amacam???? dah berjaya ke????

Mama???? tak pun hehe..dulu ingat nak set resolution nak jadi kaya..hahaha..


Tapi tak kaya pun.....tapi mama still bersyukur..rezeki tetap ada utk kami sekeluarga.......

Jadi tahun ni misi nak kaya still on......hahaha..boleh gitu???? kita carry forward...kena lipat gandakan usaha ni....sesaper ada lubang nak buat duit cara halal sila kongsi ngan mama ok...

Azam yg kedua nak jadi lebih baik....bagi mama azam ni tak habis sampai bila2 sebab sebagai manusia kita kena sentiasa berusaha utk jd yg terbaik....so mama carry forward gak azam ni utk 2012....begitu juga mama berharap agar mama boleh lebih berbakti pada ayah, papa, anak2 dan keluarga...

Tahun depan sebolehnya mama nak berusaha supaya leh sambung belajar....dah lama nak ambil master tp tak kesampaian lg....Ya Allah permudahkanlah jalan ku.....

dan ..........................

mama nak belajar menjahit la....serta mempunyai mesin jahit.........


mama dah lama nak belajar menjahit.....macam tak lengkap jadi perempuan kalau tak reti menjahit...mama memang tak reti langsung menjahit guna mesin..kalau guna tangan ..mama pakar la...sebenarnya mama takut ngan jarum jahit..asyik terbayang tercucuk jari......


Mama harap Allah akan makbulkan hasrat mama..

Korang macam mana????? Apa2 pun mama harap segala yg diAZAMkan oleh korang akan dimakbulkan...

Selamat semuanya.....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan