CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, December 20, 2011

Miera Liyana...opocottt!!!!

Semalam mama tergelek2 seorang pergi cari lunch....hehehe..
Sambil tunggu nasi tom yam yang diorder SIAPPPPP...mama pun tgk kanan...tgk kiri..lintas jalan menuju ke tempat yang memang digilai oleh ramai wanita terutamanya.....SHOPPING COMPLEX...
Sebenarnya shopping complex ni umpama kedai runcit je bagi kami..al-maklum hari2 pergi...makan pun kat situ...cuci mata pun kat situ..membeli dan membelah pun kat situ larrr...

Dalam perjalanan tu ada la kedai jual MAJALAH....mama pun usyar2 la..mana tau ada story mori yg hangatttttt ke....

Tetiba hati mama berdebar...mata terbeliak..kiranya agak SENTAP juga la.....

Korang macam mana sentap tak kalau tgk cover majalah macam ni...

miera liyana mangga

Bukan mama tak biasa tgk artis yg seksi tapi entah la...mama rasa macam keterlaluan la....SIAPA YANG SALAH??????
Daring gilerrr...ala2 majalah 'ROLLING STONE' dah ni.......tolong...tolong...oksigen.....
Sebelah dia tu NAJWA LATIF...sopan je...bukan nak buat perbandingan tapi kenyataan...
Jangan kerana tak nak HIPOKRIT...maruah diri yang jadi cagaran.....NAUZUBILLAH....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan