CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, December 28, 2011

Girlfriend Mark Zuckerberg

Cakap.....siapa yg tak kenal Mark Zuckerberg??????????? seingat mama dlm 1,000 org..nak cari 1 pun susah..kecuali lah kalau survey tu dibuat di rumah org2 tua yg dah lama tak surf internet......

Tapi korang ada kenal tak girlfriend dia???????? Mesti ada yg pernah tgk....pernah dgr....

Hahhhhh..mama pun baru je tgk hari ni...dgr tu dah lama....itu pun sebab mama tinjau blog HASRULHASSAN...(ehhh..macam nama abang kawan mama la pulak..)

Mama ni ketinggaln sikit....so kepada sesiapa yg ketinggaln keretapi macam mana boleh la layan wajah ayu kekasih hati jutawan FACEBOOK itu....Priscilla Chan namanyer...

Patut la...comel sgt..dia sebenarnya model gak...macam mama..ehhh..silap...mama model utk papa je...bijak jugak....berpendidikan tinggi dlm bidang perubatan.....BEAUTY WITH THE BRAIN la ni....macam mama jugak..(alamak poyo la mama ni..jgn mare ye.....)

Jeng..jengg...jengggg...






Soooooooooooo....amacam????? Minat org asia rupanya Mark Zuckerberg niiiii.....Kdg2 nmpk cantik..kdg2 biasa je....make up technique kot..hehehe...


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan