CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, December 20, 2011

Madonna 'DIJELMAKAN' dalam Siti Nurhaliza

Emmmmm.....nampak gaya ala2 Madonna cuba dijelmakan ke dalam gaya Siti Nurhaliza...satu pendekatan tatarias yg hebat dari MAJALAH GLAM...untuk dapatkan gambaran lebih jelas sila dapatkan MAJALAH GLAM keluaran Januari 2012....

cover glam 2012

Comel...tapi....bagi pendapat mama..macam tak sesuai dengan imej Siti sekarang...walaupun Siti tidak bertudung sepenuhnya...mama nampak agak kurang sopan....emmmm..may be Siti ingin pembaharuan atau tidak mahu dilihat statik atau ingin mencuba gaya tatarias ini...tapi still mama tak boleh terima...sorry kepada peminat Siti..bukan mengata cuma ini mama punya PERSONAL VIEW..

May be bagi Siti Menutup sebahagian dgn topi tu sudah mematuhi PIAWAIAN pemakaian tudung yang diamalkannya..terserah...ermmmmmm........

Mungkin jurusolek tu dapat serba sedikit idea dan konsep dari penampilan Madonna zaman 80-an dulu...ala2 macam ni...


Mama tahu ramai yang mengagumi hasil karya jurusolek tersebut...namun bagi mama ini bukan sesuatu yang boleh diBANGGAkan tapi sesuatu yang memBIMBANGkan....

P/s: ini hanya pendapat peribadi mama....

1 comments :

Cik Sibuk said...

saya pon x suka fesyen siti tu.
cam gitu, bukak aje la serkup tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan