CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, December 28, 2011

Rafidah Ibrahim LOW taste in FASHION?????

Baru ni mama ada baca dlm BEAUTIFUL NARA.COM...tentang fesyen PELIK Rafidah Ibrahim...ala pelakon comel tu....


Hari ni dah keluar dah result nya...korang leh check-out dekat Beautiful Nara la..ye...or click kat bawah...
Tajuk undian: Adakah fesyen Rafidah Ibrahim pada 2011 pelik?
Pilihan jawapan :

  1. Sangattttt....haruslah dia mengubah kepada imej yang lebih baik
  2. Mata kami yg kero...


Contoh fesyen Rafidah yg dikatakan pelik



Keputusan.....yang pertama meraih undi lebih tinggi dgn 93.86%....
Kesimpulan....Rafidah kena ubah la...sebab ramai yg kata fesyen dia pelik...
Pendapat mama.....Mama sebenarnya kesian dgn Rafidah bila org buat survey begini pada dia..tapi itulah harga yg perlu dia bayar..dah nama PUBLIC FIGURE...tapi bukan salah dia sorang kan..sbb designer,manager,family dan org2 di sekeliling patut bersama2 memberi idea dan menegur kalau salah ...nmpknya org kita sekarang dah semakin telus utk bg komen..ala2 Hollywood pulak...so ini semua individual punya opinion....kalau tak sanggup nak kutuk...kita senyap aje...shhhhhhhhhhhh......

1 comments :

Tina Othman said...

rasanya fesyen gambar yang last tu sangatlah tak sesuai dgn imej muslimah, ada ke boleh nampak leher lah pulak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan