CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Monday, June 18, 2012

K-POP star..

Mungkin ada yg tau ....dan mungkin ramai yg tak tau yg mama ni mmg tersgt la suka dgn K-Pop...mama merupakan org yg paling tegar tgk SBS dan KBS kat rumah...hahaha...

Dan of coz mama lah antara org yg follow rancangan relaiti pencarian bakat K-Pop iaitu...



Selepas melalui pelbagai cabaran dlm tempoh audition dan pencarian ke seluruh dunia..inilah SEPULUH yg terbaik...



Bukan mama aje...papa pun...
dan edisi pertama dah berakhir ...pemenangnya ialah Park Ji Min..



Dia mmg best...walaubagaimanapun Lee Ha Yi iaitu pencabarnya pada hari FINAL tu pun mmg ada class dan mmg sukar nak pilih siapa pemenangnya...



dan antara berita terbarunya..Park Ji Min dah memilih JYP sbg agensi pilihannya...dan akan menghasilkan debut tak lama lagi...



So..gud luck...tak lama lagi boleh la kita tgk Park Ji Min di arena artis yg penuh mencabar...harap kuat semangat sbb industri diorg mmg tough...

Mama rasa sepuluh finalist boleh berjaya..sebab semua best2... Ha Yi, Ah Yeon....Michelle, Kim Na Yun..

Rindu nak tgk diorg nyanyi lagi....

dan of coz rindu pada kritikan daripada juri2 yg mantap.. BoA,  JYP dan  Hyun Suk..




Drama: Parut Asyikin

Sejak astro buat promo pasal drama 'Parut Asyikin' , mama antara paling excited kat rumah nak tgk..habis mama promote yg drama tu best giler..walhal mana adanya mama tgk lagi kan..hahaha..mama ckp best lepas mama baca sinopsis pasal drama tu kat suratkhabar hari tu...tambah pulak kita tgk aje pelakonnya..mmg boleh jualhabis la...pengarahnya pulak..mmg takleh nak dipertikaikan lagi...


Harapan menggunung mama akhirnya termakbul semalam..bila mana kami sekeluarga mmg menontonnya dari mula sampai habissss......

Dari hasil tontonan mama, ermmm memang best..malah kami tak terasa boring pun...setiap babaknya penuh pengisian....

Kepada yg terlepas nak tgk drama ni semalam...takpe semestinya astro akan sentiasa ulang siar cerita ni...

Komen dari papa.." ermmm..tahun ni menang lagi la Sabri Yunus..."

Nak baca sinopsisnya sila ke BUDIEY.COM....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan