CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, June 18, 2012

Drama: Parut Asyikin

Sejak astro buat promo pasal drama 'Parut Asyikin' , mama antara paling excited kat rumah nak tgk..habis mama promote yg drama tu best giler..walhal mana adanya mama tgk lagi kan..hahaha..mama ckp best lepas mama baca sinopsis pasal drama tu kat suratkhabar hari tu...tambah pulak kita tgk aje pelakonnya..mmg boleh jualhabis la...pengarahnya pulak..mmg takleh nak dipertikaikan lagi...


Harapan menggunung mama akhirnya termakbul semalam..bila mana kami sekeluarga mmg menontonnya dari mula sampai habissss......

Dari hasil tontonan mama, ermmm memang best..malah kami tak terasa boring pun...setiap babaknya penuh pengisian....

Kepada yg terlepas nak tgk drama ni semalam...takpe semestinya astro akan sentiasa ulang siar cerita ni...

Komen dari papa.." ermmm..tahun ni menang lagi la Sabri Yunus..."

Nak baca sinopsisnya sila ke BUDIEY.COM....

2 comments :

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam dunia blogger. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html

SYANI said...

Folo jugak...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan