CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, May 31, 2012

Rooftop Prince

Hari ni mama nak cerita pasal sebuah drama Korea yg mama baru habis tengok... tajuk dia ROOFTOP PRINCE..
Ceritanya????? Iya agak lumayan... kiranya best laaaaa.... actually buat masa ni...mama rasa syiokkkkkk habis setiap kali menonton...
Pelakonnya MICKY Yoochun dari kumpulan JYJ.... mama mmg feveret dia...opppps....mama mmg feveret dgn dia.... huhuhu...



Sinopsis:
Menceritakan pasal seorg Putera Mahkota daripada zaman JOSEON (Korea zaman dulu2) telah merentasi masa secara tak sengaja ke zaman sekarang bersama2 dgn pengikut setia baginda.



Kejadian tu berlaku ketika dia diserang oleh musuh dlm perjalanan untuk menyiasat kematian isteri baginda...
Mereka semua terjadi ke dalam rumah seorang perempuan. Rumah tu terletak kat bahagian bumbung.


Pelbagai peristiwa lucu terjadi dlm proses penyesuaian diri... plg mengejutkan apabila baginda mengetahui ada seseorg di bumi ini yg mempunyai raut wajah seperti baginda.. Baginda juga mulai jatuh hati dgn perempuan itu..



Nanti tgk la ye.........best sesangat...mama sampai mengalirkan air mata...sob..sob..sob....


Adakah mereka dapat bersatu?????

Sekarang ni ada ditayangkan di ONE HD channel 393.. tapi mama ni kan jenis yg tak sabar soooooooo..mama tgk aje kat KIMCHIDRAMA...

Tengok tau................

3 comments :

wida said...

dah selamat khatam cite ni..tgk kat kimchi jugak.
ms episod mula2 tu..mmg kelakar kan.

♥e'in♥ said...

e'in xlayan korea.. huhu

Irfan said...

wah, bestnya ada org tgk cite ni gak
^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan