CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, May 3, 2012

To GOLOK with L.O.V.E

So....apa citer korang sepanjang LABOUR DAY hari tu....mama dan papa...only ok...without our heroes....telah ke Thailand...chetttt..tp dekat je la...ke WILAYAH SUNGAI GOLOK....

Tanpa dirancang...kami pergi ke sana...papa mmg dah ada Border Pass..dia selalu ke san....mama je belum....mujurlah KASTAM  still bukak hari cuti umum...tp setakat pukul 12 tghhari je la...

Kami sampai dekat sempadan Rantau Panjang - Sg Golok pukul 11.30 pg dah.....rush giler pergi buat Border Pass..Alhamdulillah ada dua keping gambar passport dlm ...so tak payah ambil gambar lg..tp dun wori ok kalau takde pun takpe..perkhimatan ambil gambar passport ada ditawarkan dekat KASTAM..

Kejap je..dlm 5 minit dah siap pass tu...pass tu boleh digunakan selama 6 bulan...so kalau dlm 6 bulan nak gi Golok hari2 pun boleh....hehehe..



 Bendera Thailand berkibar di angkasa.....

 Makan tomyam putih dekat Restoran Haji Hussin King...tempat papa selalu makan ngan kawan2...

 Shopping sikit2..tp tak beli pun beg..saje tgk2...

 Sebelum balik..makan steamboat bakar...mmg syiooookkk...

 Posing...dan syhhhhh...mama tau mama gemok...hehehe..

Dah nak balik......thanks papa.........Macam pergi honeymoon plak..hehehe...


Lenkali harap boleh dtg lagi...best gak round2 kat sini....

oppppsss... lupa cakap kami kena saman parking....500 baht.....hehehe..kiranya kami ke balai la hari tu....dah di situ la terjadinya LOST IN TRANSLATION....polis2 kat situ tak pandai ckp Melayu...cakap Inggeris lagi laaaaa....ketat je muka polis2 sebab tension ..hahaha....

Inilah surat saman kat sana....hehe...susahnya tgk abang polis tu nak tulis nama papa......

Apa2 pun thanks papa...love you....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan