CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, May 28, 2012

Fasha Kahwin ...opppps dah preggie pun.....

Mama ni one of the BIG FAN of FASHA SANDHA..may be ada yg tak berapa puas hati....may be ada suka....biasalah... jika ada click mama kat sini tak suka Fasha...sorry ye syg .... mama tak berniat apa2 ...cuma mama pun tak tau..kenapa mama suka sgt kat dia... hehehe... biasalah kan setiap org ada minat tersendiri....

Oppss dah lama mama tak update blog mama...setiap hari mama berazam nak tulis sesuatu tp... terlalu busy dgn kerja... so mama cuma mencoretkan apa yg mama nak tulis kat minda mama je la...

So mama rasa belum terlewat mama nak ucap SELAMAT PENGANTIN BARU kepada FASHA dan JEJAI...


Hehehe...sori...terlewat sedikit.... Fasha dah preggie pun.....tahniah sekali lagi.....


Semestinya itu bukan berita yg indah buat Fasha dan Jejai aje..tp juga utk kami peminat semua.....

Sekarang ni dok layan SEINDAH SAKURA....terlalu best citer ini....go go go FASHA..
Mama harap Fasha akan menjadi lebih baik.....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan