CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, May 8, 2012

WALK with ME 2012!!!!

Ini bukan jalan2 biasa tau....jalan2 round bandar KB bersama DYMM Al-Sultan Kelantan ...SULTAN MUHAMMAD V ....
Sebenarnya kalau tak silap mama ini tahun kedua penganjuran WALK WITH ME ni...
Tahun lepas mama tak masuk..tapi tahun ni mama macam bersemangat sedikit nak masuk...lagipun papa dok ajak...teringin gak nak buat aktiviti berfaedah dengan papa...
So pada hari KHAMIS 3/5/2012 yg lalu mama pun menyahut cabaran itu....walaupun mama demam..sob..sob..sob..ohhhh begitu tegarnya mama..kalau lah sultan tahu..mahu menangis baginda sebab terlalu terharu...hehehe (just my imagination)....







Nak tgk gambar Sultan kami????? the next entry okkkk....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan