CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, June 18, 2012

K-POP star..

Mungkin ada yg tau ....dan mungkin ramai yg tak tau yg mama ni mmg tersgt la suka dgn K-Pop...mama merupakan org yg paling tegar tgk SBS dan KBS kat rumah...hahaha...

Dan of coz mama lah antara org yg follow rancangan relaiti pencarian bakat K-Pop iaitu...



Selepas melalui pelbagai cabaran dlm tempoh audition dan pencarian ke seluruh dunia..inilah SEPULUH yg terbaik...



Bukan mama aje...papa pun...
dan edisi pertama dah berakhir ...pemenangnya ialah Park Ji Min..



Dia mmg best...walaubagaimanapun Lee Ha Yi iaitu pencabarnya pada hari FINAL tu pun mmg ada class dan mmg sukar nak pilih siapa pemenangnya...



dan antara berita terbarunya..Park Ji Min dah memilih JYP sbg agensi pilihannya...dan akan menghasilkan debut tak lama lagi...



So..gud luck...tak lama lagi boleh la kita tgk Park Ji Min di arena artis yg penuh mencabar...harap kuat semangat sbb industri diorg mmg tough...

Mama rasa sepuluh finalist boleh berjaya..sebab semua best2... Ha Yi, Ah Yeon....Michelle, Kim Na Yun..

Rindu nak tgk diorg nyanyi lagi....

dan of coz rindu pada kritikan daripada juri2 yg mantap.. BoA,  JYP dan  Hyun Suk..




0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan