CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, June 22, 2011

Mama cucuk BOTOX....

Mungkin korang perasan yang mama dah lama tak tulis kat blog....urmmmm....or mungkin gak korang tak ambil kisah pun....iyalah siapa la mama ni....sob...sob...sob....
Tapi tak kisah la..hahahahaha..mama tak kisah  pun..coz mama tau mama tak sehebat blogger lain...hahahhaha...kalau la REDMUMMY or BEN ASHAARI tu tak menulis satu hari rasanya ada yang pelik dan tertanya2 kan...lain la mama ni...

Tapi mama nak citer gak...mama sebenarnya sakit...sakit mulut....bila orang apa kesnya mama ni mulutnya bengkak...mama cakap je itu infection sebab mama cucuk BOTOX ...mama ni kononnya alahan ngan BOTOX..itu side effect dia la...lorrhhhhh...alahai mama goreng je la...mana ada BOTOXnya..apa kejadahnya pakai BOTOX....kah..kah..kah...
Nak tengok ????? ha ni la....hilang kiut mama....


Tapi betul la...mama pun tak tau kenapa..sedar je dr tidur mulut dah bengkak..keluar biji2 berair....
Tapi yang sadisnya time mama dok sakit dan nak makan pun risau..REEFQY dgn selambanya buat sidekick kat mulut mama....adoiiiii...nak marah anak....nangis je la....sakit tau....time tu dah la papa takde...

Tapi sekarang ni dah ok dah sikit..walaupun parut ni masih ada......mama rasa mama ni elergi la....tapi tak pasti dgn ape???????


Alamak..besarnya lubang hidungku....abaikan ye........

2 comments :

waeda alias said...

keciannya mama. take care k! ;)

Simplemama said...

thanks ok....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan