CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, June 22, 2011

MISTERI....

Hai..korang percaya tak pada mistik????

Dalam minggu dah macam2 benda mistik yg mama dengar berlaku di kalangan kawan2 opis mama...

KES 1

Ini citer dari student mama..ada satu malam dlm minggu lepas dia dan sorang adik lelaki dia pergi ambil seorang lagi adik pompuan dia kat sekolah asrama...kesnya ada warden telefon kata adiknya berkelakuan pelik...
bila sampai kat sekolah tu..dia tgk adik dia tunduk je..bila dia tanya adik dia senyap je...warden pun cakap lebih baik bawa balik je..
dalam perjalanan adik dia senyap je...tapi student mama tu mcm boleh rasa yang perjalanan dia malam tu macam lama sgt...bila dia lalu kat kawasan pembinaan..lama sgt dia rasa nak lepas...
Tetiba je time nak naik satu jambatan..dia dgr bunyi benda jatuh kat atas bumbung kereta...dia segera tanya kat adik dia kat belakang..adik dia pun ada dgr....bila dia tanya kat adik pompuan dia yg sakit tu kat depan,
adik dia hanya merengus...dia tau dah..mesti ada yg tak kena ni.....
Adik lelaki dia dah kecut perut dah...
Bila sampai je kat rumah...terus diorang berlari naik rumah....adik pompuan dia tu rileks je..tapi terus diam..tak byk cakap...may be adik dia sakit tu ada kena mengena ngan benda2 halus...waaaaaaaaaaaaaa....


KES 2
Ada sorang member mama nama dia Cik Nik...dia cakap ada hantu POCONG tumpang seat belakang kereta dia...malam Isnin lepas..
Kejadian ni berlaku kat kawasan bandar KB ni je...time bawa kereta dia rasa mcmada something kat belakang...bila tgk kat cermin panadang belakang..nampak benda berbungkus...senang citer POCONG la tu...tapi kejap je la..pas tu terus ghaib katanya..fuhhh...kus semangat mama..kalau mama kat tempat Cik Nik..mama tak tau la...konfem cramp kat situ...
Tapi nasib baik Mr P tu terus ghaib ..kalau dia muncul kat sebelah pulak..alamak terkucil la Cik Nik kat situ hahaha...tapi mana la kita tau kan...may be Cik Nik dah terkucil pun ...cuma tak kan nak gebang satu opis...hahahaha...I'M SORRY Cik Nik....gurau je...


KES 3
Ni pun terjadi kat Cik Nik..katanya time dia dok berSMS dalam satu bilik kat opis ni...tetiba je paip yg memang dah kiter semua tak guna terbuka dengan sendiri..haaaaa....alamak...benda2 macam ni dah melanda opis ke????ni yang mama kecut perut a.k.a memulas ni....Cik Nik panggil mama utk tunjuk..alamak gerun ehhhhh.....


KES 4
Opis mate mama Fizah pun excited la nak bercerita kat hubby dia pasal Cik Nik time lunch semalam..tetiba hubby dia pun ada citer gak..hubby dia citer ada satu hotel tu pun berhantu...selalunya dalam pukul 2 atau 3 pagi hantu tu selalu kacau orang kat hotel tu...selalunya pekerja la yang kena..hantu menyamar jd pelanggan hehehe..seramnya..


KES 5
Lepas kerja, Fizah pun balik la rumah...tapi dia kata badan dia rasa lemah sangat...macam ada sesuatu yang follow..anak2 pun macam nak mengamuk dan marah2....dia pun terus bagitau hubby dia..alhamdulillah hubby dia ada kenal member yg reti serba sedikit pasal benda halus...member dia tu siap cakap memang ada benda yang ikut Fizah...kemudian member dia suruh Fizah dan anak2 pergi mandi..may be dia ada la tu baca doa2....


Banyaknya benda2 yg supernatural berlaku...harap2 mama dijauhkan.....lemah semangat rasanya....
Korang biasa tak dgn benda cenggini......minta simpang la.....tak rela mama.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan