CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, June 6, 2011

Jom....klik facebook HOT FM....

Selepas digodam....emmm..nampaknya HOT FM radio yang LEBIH HANGAT DARIPADA BIASA melancarkan facebook baru nye....
Matlamatnya ialah SEJUTA like....
Ala peminat lebih daripada sejuta..nak dptkan sejuta like tu kacang jer bagi HOT FM..kalau mama ni susah la sikit...hehehe...
Tapi memang ramai yang menggunakan nama HOT FM sebagai profile name...alamak..kenapa ek jadi gitu..sampaikan nak search facebook HOT FM yg bebetoi punyer pun alahai sikit punya susah..
Mama ingat tak payah le buat gitu...kan...udah kita ada identiti sendiri..ngapernya nak digunakan nama orang...
Aper2 pun...cepat2 la like..mana tau rezeki murah..boleh menang i-pad....hehehe...idaman ramai tu...
Tapi kalau nak menang kena peka pada perubahan facebook HOT FM....pastu profile picture pun kena ikut diorang punya profile picture.....
Tgk la facebook mama dah bertukar..hehehe (maklum keinginan nak i-pad tu ada)....
Gambar profile terkini..setakat mama dok mengarang kat blog ni ialah...


Selamat mencuba dan jangan lupa klik like kat facebook HOT FM

2 comments :

Afiqah Azmee said...

bestnya kalau dapat iPaddd. bertuah sangatt :DD

chekna @ mama ziyad said...

rezeki jgn ditolak.. tp hotfm ni xbrape nak layan sgt skarang ni, cam bosan je.. byk bebel la dj radio skg ni... kan best kalo dengar lagu je...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan