CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, May 22, 2011

Cabaran 2


Ini cabaran kedua: 10 THINGS YOU LOVE!!!!
Ini kira love tahap DEWA la ni....hehehe... <3 <3

No.1......Aikk nampak macam penting diri je...sayang diri sendiri...tapi itu yang sepatutnya apabila kita sayang diri kita..kita akan lebih sayang pada orang lain...dan yang paling PENTING kita akan terlalu syang pada ALLAH dan RASUL...


No.2...sayang kan mu HUBBY a.k.a PAPA la....syurga di bawah tapak kaki suami....n of coz anak2 mama yang dua orang tu........


No.3....sayang sangat my PARENTS...even my MUM dah pulang ke rahmatullah..tapi still sayang...AYAH pun sayang sangat2...tak dapat nak banding dgn apa2 yg ada kat DUNIA ni....


No.4...FAMILY...semua la..kakak2...my in-laws....tak boleh hidup tanpa korang....koranglah yang bagi semangat...


No.5.....ni tak boleh BLAH...memang sayang...my BESTIES..my friends sejak kecil sampai lah dah tua ni....cuma sekarang ni tak boleh hang out sgt...sejak ada family sendiri dan kawan2 ramai yg dok jauh.....huhuhu...



No.6....ini mesti punya..kerja kenalah sayang..punca pendapatan ni.....bila sayang baru ikhlas..lagipun dgn kerja sekarang mama boleh je UPDATE blog ...if ada masa terluang.....senang kan...FB..TWITTER pun beres je...susah nak cari kerja gini..tp janji kerja mesti BERES la...



No.7..ini hobi paling BESHHHHHH..hobi ni start bila mama kerja kat sini dan berumahtangga...semangat nak kasi PAPA makan tu yang penting....Hobi yang mengejutkan semua kakak mama....sebab diorang tau adik diorang mcm mana dulu....hehehe..


No.8...Blogging......hahaha..tempat melepaskan tension dan tekanan...bila tgk blog..tenang je...walaupun blog takde chantek ...tp PUAS...entah la mcm mana boleh jd cenggitu....kornag gitu juga kan.....


No.9..ini kesukaan hampir keseluruhan WANITA di dunia....yang membezakan hanya tahap kemampuan....kalau takde duit WINDOW SHOPPING dah ok...saat2 tension..shopping boleh jadi tempat penyelesaian masalah.....nak bersenam pun ok...kalau badan penat..tapi kalau boleh shopping..segala sakit boleh hilang.....perempuan sejati..kikikiki....


No.10...ini kartun mama paling suka tengok.....mama selalu berangan kalau mama dapat baby GIRL..mama nak beli barang POWERPUFF GIRL..kat princess mama tu...comel kan...




Jumpa lagi di cabaran ketiga...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan