CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, May 5, 2011

SHAQ MENTOR kemalangan!!!

Korang masih ingat SHAQ tak..ala yang masuk MENTOR 4 tu...



Yang jadi PROTEGE Mas Idayu...hahhhhh..mesti ingat kan...


SHAQ baru je terlibat dalam kemalangan semasa menyertai jelajah 4x4...Pajero yang dinaikinya terjatuh ke dalma gaung setinggi 8 meter lebih kurang..itu menurut informer mama la...cheewah mama pun dah ada informer...
Sebenarnya SHAQ pergi ikut konvoi ke dalam hutan di JELI..dia pergi pun dgn ggeng2 jiran mama..sebenarnya SHAQ selalu je datang lepak2 dan berkaraoke kat kawasan mama tinggal ni...ermmm kesian SHAQ..baru je minggu lepas mama jumpa dia kat Pasar Tani Wakaf Che yeh...

Sekarang ni SHAQ dok kat hospital..kritikal jugak..sama2 la kita doakan ye...

1 comments :

mama tims said...

eh btul ke ni..sama2 la kita doakn dia ye..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan