CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, May 19, 2011

Pelik....

Dah seminggu lebih rasanya benda ni terjadi...mama tak sempat nak ambil port..iye laa minggu lepas mama sakit orang pompuan..hehehe..mood kurang OK sikit....
Kerja pun banyak....

Blog kesayangan mama ni jadi cenggini...kat bahagian LABEL tu...Kiranya dia macam terjangkit sesuatu...hehehe..no virus please....dari pemerhatian mama label MAMA dan MYissues dah tercombine secara HARAM...macam mana tu???


Mama yang tak berapa arif tentang blog ni mula celaru dan fikir yang bukan2...ermmmmm..iyala takut gak...blog yang ditatang bagai minyak petrol yang penuh ni...tetiba buat hal...sadisnya....

So mama memBIJAKkan diri mama....

Mama cuba click kat label tu tapi dia asyik keluar yang 'no post under this label'.. aikkkmacam mana takde post tapi kat label ada tertulis (1)..maksudnya adalah satu post...

So mama pun bergerak dgn pantas ke ruangan 'POSTING' pas tu ke 'EDIT POST'




Kiranya mama gi je ke entry 'SATU PENIPUAN' lalu mama tukar dia punya label lepada yang sepatutnya..tetiba je kombinasi label HARAM itu hilang...mama tak tau sampai bila dia akan hilang tapi sekurang2nya mama dah puas hati sebab dia dah tak de menyerabutkan kepala mama...harap2 PERGI TAK KEMBALI la....hehehe....



Label jadi NORMAL kembali....

 
Korang pernah tak jadi cenggini....????? Kenapa ekkkk????

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan