CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, May 19, 2011

Cabaran 1


Nampaknya mama dah bersiap untuk bertempur...(baru bersiap????orang lain dah nak habis dah..hahaha..) biasa la orang yang beranak dua ni..byk urat dah putus..so lambat la sikit..hehehe...
CABARAN PERTAMA: 10 THINGS ABOUT YOU...ermmmmm...

1. Seorang isteri yang solehah..hehehe (love you PAPA)


2. Seorang MAMA kepada DUA orang superhero




3. Seorang yang sangat menyayangi mek (arwah) dan ayah

4. Seorang yang sangat sayang BLOGnya...

5. Seorang yang rapat dan sayang 5 orang kakaknya (kami ALL girls)


6. Seorang yang suka berterus-terang

7. Seorang LECTURER yang tegas tapi baik hati..hehehe(angkat bakul sikit)



8. Seorang yang menyayangi BESTIESnya (5 sekawan)


9. Seorang yang suka tengok cerita KOREA dan JEPUN




10. Seorang yang merupakan 'ngefan' habis ngan FAIZAL TAHIR...


Nota kaki: banyak lagi tentang mama....itu kena kenal sendiri la ye...tak kenal maka tak cinta...dah kenal asyik nak bercinta jer......hehehe...

1 comments :

Farah Shamsudin said...

hehehe..ni nak kenal la ni.. farah pun suka tgk cite korea & Jepun.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan