CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, November 19, 2012

Birthday PAPA!!!

Hari Rabu yang lalu (14 Nov 2012) birthday papa....hehehe..
Hari baru keluar entry....sorry papa...mama tau papa tak kisah sbb papa suka birthday tidak dirayakan sgt... papa pun macam mama...simple ajer....

Tapi mama sempat la gak buat kek coklat utk papa..kalau diikutkan papa mmg tak berapa suka kek tp  mama buat kerana anak2 sedara ramai yg suka..hahaha....jahat kan...



Inilah keknya..ada yg komen tulisan atas kek ya rabbi..teruk..hahaha..ada yg kata abg dan adik yg tulis..hohoho..begitu teruk?? Actually mama la yg tulis.. mama sedar mmg teruk..tp mama mmg tergesa2 sikit hari tu..tp truly tulisan mama mmg tak berapa comel..hahaha..

Walaubagaimanapun kek ni sedap tau....so abaikan kehodohannya....tapi yg boleh mama ckp.mama buat kek ni seikhlas hati mama buat papa..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan