CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, November 8, 2012

Melissa Saila terkini......anggunnya...

Photo: Assalamualaikum wbt,

Check out Melissa Saila in MW #1511 (2~8 Nov 2012).
Melissa wearing;
Hijab : Majeeda Plain by El Zahraa
Tops : NEVA Peplum by El Zahraa (available online tonight @9pm)
Bottom : Palazzo Stripe by El Zahraa (available at Boutique)

Cantiknya gambar Melissa Saila dan anak2nya yang menjadi cover Mingguan Wanita latest edition 2-8 Nov 212...
Anak2 dia semua comel2...dah lama mama tak tgk Melissa..kiranya bila dah jadi cover ni..mesti ramai peminat Melissa yg berebut nak beli...
Melissa nampak lebih muda...ahhh teruja mama...awet muda tu....walaupun dah berumur 40..tp tetap gojes...

Ini anak-anak Melissa..comel semuanya.....


Nampaknya mama kena jaga penampilan ni..biar kekal jelita...tap dalam dok nak jaga kecantikkan dan penampilan..harus diingat sebab utama kita buat begitu..semua kerana suami, ok...haram nak tunjuk kecantikkan pada org lain..kecantikkan seorang isteri hanya utk suami..tapi jgn la pulak sebab takut berdosa..depan org ramai serabai bagai....tak elok la jugak kan...

2 comments :

SURIA AMANDA said...

anak2 dia semua iras dia..putih melepak...

Simplemama said...

Tu ar..comel kan..putih gebu gitu....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan