CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, November 19, 2012

Maharaja Lawak Mega 2012..

Maharaja Lawak Mega kembali lagi buat musim kedua pada 16 Nov yg lalu..sebelum bermulanya episod pertama, episod preude utk menentukan peserta terakhir yg dapat masuk bertanding untuk merebut gelaran Maharaja Lawak Mega.. kerusi panas semasa prelude itu berjaya direbut oleh kumpulan BALAS yg menewaskan MAMU dan KECHIK..


Peserta2 terdiri drpd:-













Pertandingan episod pertama yg berlangsung pada hari Jumaat yg lalu bagi mama tidaklah memuaskan hati mama secara keseluruhan..masih byk group yg tidak bersedia dan belum panas bak kata  juri2 pada musim ini yg terdiri drpd AWIE, LISA SURIHANI, NAJEEB ALI dan WULAN..


Bagi mama tiada istilah belum panas atau belum bersedia kerana mereka yg bertanding dalam MLM ini seharusnya sentiasa bersedia krn mereka bkn calang2 pelawak..mereka pelawak profesional..mereka ada nama..dan ada yg telah berpengalaman pada tahun  lepas...Tapi menghampakan...

Bagi mama yg paling menonjol ialah JOZAN, JAMBU dan SAYWHO.. BALAS pulak lawak ok tapi terlalu byk double meaning..bila terlalu byk, ermm naik menyampah pulak....rugi la sebab diorg sbnrnya boleh melawak... BOBOI ok tapi mama nak lebih lagi sbb mereka mampu... PI MAI..DADIDU..kena tingkatkan dan naikkan taraf pelawak senior...kalau tak habis la.... SABUN biasa2 aje....

Papa punya minat lawak JOZAN sampaikan lepas aje habis show live...diulang2 nya persembahan tu..tapi mmg kelakar sbb Johan sebijik Awie...haha..Awie pun sampai nak menangis tgk lawak diorg...


Juri pada tahun ni mmg susah gak nak suruh diorg gelak terutama Awie...sbb dia dah biasa dgn lawak..jadi mmg susahlah nak geletek hati dia... tapi ini semua tugas baru buat juri2...semoga mereka boleh jadi juri yg best ok....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan