CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Thursday, November 8, 2012

Nurul Azwan Roya sah ke JOHOR...

Nampaknya The Red Warriors akan kehilangan pemain sayap kirinya yg lincah iaitu Nurul Azwan Roya atau lebih dikenali sebagai Awe... sebelum ni mmg ada kedengaran ura2 mengenainya..  hari ni Kapten pasukan TRW, Mohd Badri Radzi (Piya) dah mengesahkannya di laman Facebooknya...

Kepergian Awe kerana beliau nak mendirikan rumahtangga dgn gadis pilihannya yg merupakan org Johor, Jannah... ermmm takpe la..itu atas urusan keluarga nak buat macam mana..
Perpindahan Awe ke sana umpama pulang ke lubuk la sebab sebelum bersama TRW, Awe pernah bermain dgn Pasukan Johor....

Ini ialah petikan pengumuman dr Facebook Piya:

Piya


Admin:Dengan ini sudah sah, penghijrahan Nurul Azwan Roya ke Johor. Namun, perpindahan beliau tidak sedikitpun memberi rasa terkilan kepada ratusan ribu penyokong setia The Red Warrior. Selamat pengantin baru kepada Nurul Azwan Roya dengan gadis pilihan beliau juga berasal dari Kempas, Johor .

Selepas ini, kita tidak dapat lagi melihat aksi lincah Nurul Azwan Roya bersama Kelantan. Sudah pasti, kita akan merindui larian-larian beliau di sayap kiri pasukan Kelantan.

Perhijrahan Nurul Azwan ke Johor mungkin di atas faktor keluarga. Beliau akan mendirikan rumah tangga bersama pasangannya yang berasal dari Johor, beberapa hari lagi. Selamat pengantin baru, dan semoga berbahagia admin ucapkan.

Kepulangan beliau ke Johor juga merupakan kepulangan beliau ke pasukan lama. Dimana Johor merupakan tempat beliau memulakan karier sebagai pemain profesional. Di Johor juga, bakatnya dikesan sebelum beliau dibawa pulang ke Kelantan. Terima kasih Awe, dan Selamat Maju Jaya.

Pencapaian Bersama Kelantan:
#Juara Piala Sumbangsih (2011), Juara Liga Super (2011 & 2012), Juara Piala FA (2012), Juara Piala Malaysia (2012).
Terima Kasih Nurul Azwan Roya (awe)

Awe
Macam sedih la pulak bila baca tu...
Apa2 pun selamat maju jaya buat Awe..Selamat Pengantin Baru....Semoga kehilangannya tak begitu dirasai oleh TRW...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan