CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, November 27, 2012

Mama Boikot JOHAN..

Mama dan papa rasa geram sangat kat Johan tu....eh eh bukan main lagi dia ye...buat tafsiran sendiri pasal Ain...itu la ye kalau dah ala2 gila talak...hehehe...
Dia sepatutnya sedar yg Ain dah pilih Am...yg dia tak puas hati tu apasal?????? sibuk nak gi pinang isteri org.....pastu tk leh terima yg dia direject ..time dia nak keneng Azie, Ain tak pulak kisah...Ibu dia pulak tak sedar yg anak dia yg buat onar... terus-terusan nak marah Ain...sungguh tak patut dan tak rasional...


Mama ni beremosi sungguh kalau tgk citer...hehehe..lebih2 lagi bila papa pun join sama...hehehe...bila dalam keadaan waras,baru sedar yg semua tu hanyalah cerita dalam drama...

Kepada yg belum tgk Adam  dan Hawa, silalah berbuat demikian..sekiranya alasan anda untuk tidak menonton hanya kerana anda dah tau jalan cerita sbb dah khatam novel dua tiga kali...mama nak ckp kat sini yg anda tak rugi pun menontonnya krn cerita drama dan novel ada byk kelainan... kalau dalam novel pembaca hanya disajikan dgn cerita Am dan Ain..tp dlm drama watak Azie, Johan, ahli2 keluarga mereka dikembangkan juga...itu yg konflik jiwa Johan tiba2 muncul tu..kalau dlm novel Johan redha aje dan berbahagia dgn Azie....
Dan kerana itu mama jadi macam tak sabar nak tunggu setiap episod....tak sabar nak tgk ke'sweet'an Am dan Ain yg malu2 kucing kat Am...



2 comments :

SURIA AMANDA said...

sebab tu i x leh tgok...baca kat novel pun rasa nak je pi cari Johan tu kasi penampar sedasss

Simplemama said...

pulak..senasib la kita...tak lama lg Johan kena perintah berkurung sbb ramai yg geram ngan dia..hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan