CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, November 8, 2012

Bram Stoker???

Mama macam biasa la kan bukak Google..dekat word GOOGLE tu kan sekarang ni selalu ada gambar2 yg dia bentuk jd mcm tulisan google..cantikkan..very outstanding bagi mama...

Mostly event yg ditunjuk kat situ, mama tau la kan..walaupun may be tak secara menyeluruh..tapi, gambar hari ni mama macam tak tau..macam pelik ..Gothic aje...Bila mama letak cursor kat word tu, mama tgk dia tulis Hari Lahir Bram Stoker ke 165.

Hari lahir Bram Stoker ke 165

Semangat ingin tahu mama begitu berkobar-kobar sejak dari pagi tadi...tapi kerana agak busy hari ni, mama lupakan kejap..so malam ni baru la mama dpt discover bila dah cari kat internet..

Rupa2nya Bram Stoker ni ialah novelis berbangsa Irish..


Dia menulis cerita yg hebat dan seram iaitu Drakula pada 1897...Dia merupakan pembantu aktor Henry Irving dan pengurus Lyceum Theatre kepunyaan aktor tersebut..

Dia dilahirkan pada 8 November 1847 dan meninggal pada 20 April 1912..So hari ni harijadi dia la..that's why Google bagi penghormatan pada dia..

Oklah akhirnya mama tau...mama rasa dia tak adalah kaitan ngan mama..cukup takat tu aje la mama tau...

Bye...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan