CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, November 7, 2012

Adam dan Hawa bikin jiwa kacau..

Hai semua...selamat malam...
Peminat Adam & Hawa...malam ni ada tgk tak???

Hahahaha...mama wajib lah...tapi hari ni mama tgk dgn perasaan lain sikit..berdebar2...bukan apa petang tadi sebelum balik kawan mama, Kak Dini yg juga peminat fanatik Adam & Hawa tunjuk sorotan episod malam ni kat mama....
Dalam sorotan tu tunjuk yg Ain pergi umah Am... seingat mama dan telah disahkan oleh Kak Dini kalau dalam buku novel..semua tu tak de...
Alamak mama pun berangan la...may be ni salah satu daripada kelainan..hehehe...
Kalau betul...syoknya...(unsur gatal muncul secara mendadak)

Mama menonton dgn penuh debaran...sampai aje kat scene Am nak hantar Ain balik lepas dinner tu, mama pun tak berkelip mata ni..takut terlepas...


Macam dlm novel...Am mmg ada bergurau ala2 memerlukan Ain mlm tu...
dan mmg ada scene masuk bilik...apakah??? apakah????? mereka akan....... 18 sx...
Tapi hampeh.....rupa2nya itu hanya angan dan perasaan Am aje....chettt...
Mama tertipu...baik korang minta maaf....hahahaa..
Tapi kan..padan dgn muka mama....tu la gatal sgt.....hehehe...
Tapi frankly thinking, mama bukan gatal tau..mama cuma berharap sepasang suami isteri akan berbaik....(ayat cover line..hehehehe)
So...morale of the story...org bikin drama ni mmg terror bikin jiwa penonton kacau..... Terima kasih la ye...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan