CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, November 11, 2012

Hari Keputeraan Al-Sultan Kelantan..


Hari ni 11 November 2012...merupakan HARI KEPUTERAAN SULTAN KELANTAN, SULTAN MUHAMMAD KE-V....Allahu Akbar...

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas ke bawah duli tuanku di dunia dan di akhirat..semoga ke bawah duli tuanku kekal memerintah mengikut lunas2 Islam dan menjadi role model yg berguna kepada semua rakyat Kelantan khususnya.

Alhamdulillah kami di Kelantan dapat la cuti 2 hari... hari ini dan esok..yahooo...best..boleh rehat..walaupun ytak ke mana2..tp dapat berehat pundah cukup baik..tak leh gi jalan2 ...coz papa kena kerja....berehat bersama dua org putera ni aje la....hehehe...(rehat dlm erti kata jaga anak..so bayangkanlah ye...)

Mama bercuti satu minggu terus..hehe..sambung Deepavali dan Awal Muharram...hari Rabu 14hb...ofis bagi cuti...bersorak anak2 murid mama...ermmmm....

So kepada yg free2 leh lah ke Istana Negeri sebab kat situ ada Ekspo MAIK (Majlis Agama Islam Kelantan) Bolehlah bawa anak tgk2 Istana Negeri..bukan selalu .... julung2 kali buat kat istana...tapi mama pun belum pergi lagi...hehehe....


Bye...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan