CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, November 8, 2012

Aduhai Aidil Zafuan....

Mama tadi ada baca dlm paper dan blog Beautifulnara yg permohonan Nusyuz Aidil terhadap Rita Rudaini ditolak kerana terdapat kesalahan dalam menulis alamat bermastautin..kerana itu juga Aidil kena bayar kos mahkamah..ayoyoooo...


Hakim Mahkamah Rendah Syariah Petaling Jaya telah menerima permohonan Rita dalam membatalkan permohonan kembali taat.


Pastu semalam dia dihadiahkan KAD MERAH selepas dua kalli menerima kad kuning kerana mengasari pemain Thailand..lebih menambah derita Malaysia kecundang 2-0 kepada pasukan Thailand..walaupun game tu hanya perlawanan persahabatan..tetapi still sedih kan...Harap Coach Rajagopal betul2 ada senjata rahsia yg akan digunakan semasa perlawanan sebenar Piala AFF Suzuki nanti...

So..nak buat macam mana kan..kehendak Ilahi.... hanya jangan dilupakan anak2 yg tak berdosa..sayu aje bila tgk Airit dengan Arjuna... byk mewarisi muka Aidil..kalau tgk tang mata tu yg tangkap leleh..mata dia tu menunjukkan kesayuan...

Kepada Aidil mama nak tunjuk kata2 ni..mama terjumpa dlm FB tadi...


Kepada semua juga mama tujukan kata2 di atas...bersabarlah dgn setiap dugaan..jadikan hari ini lebih baik daripada semalam...dan Insya-Allah esok akan lebih baik daripada hari ini..itu sekiranya Allah masih ingin meminjamkan nyawa buat kita...semoga pengembaraan kita menuju Allah dilindungi rahmat Ilahi....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan