CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, November 4, 2012

Maya Karin duta baru Sorella....

Maya Karin jadi model pakaian dalam Sorella??? Ermm ..tapi yg bagusnya gambar untuk promosi takde la seksi...cuma mengancam je la...

Bila aje mama tgk gambar promosi dia ..mama teringat pada model baju dalam Victoria Secret...yg kat peringkat international tu..ermmmm memang tak sanggup nak tgk... iyalah kan mana la boleh mendedahkan badan secara keterlaluan di Malaysia ni...

Tapi still nampak special sbb gambar promosi tu...jeng..jeng..jeng..

sorella

Maya pakai kebaya you all...cantikkan???? seriously mama tak pernah tgk gambar macam ni dijadikan gambar promosi pakaian dalam..

Sorella mmg salah satu jenama pakaian dalam yg mama suka..sebab kain cotton dia lembut..patern dia mantap...mama pakai sejak di universiti lagi..tp mama beli yg biasa2 je la..tu pun time sale..tp mmg worth bila pakai jenama ni....Byk patern yg menarik...cubalah....

sorella

sorella


Mmg sesuailah Maya jadi duta utk Sorella sbb kelembutan dan kemesraan sifat Maya mencerminkan kehebatan produk.. wajah Maya yg berseri2 ni boleh dijadikan perangsang buat wanita2 termasuk mama utk nmpk cantik..dan pastinya buat suami tersayang la....
Bak kata arwah mek mama, jgn ingat nak cantik kat luar je...pakaian dalam pulak mcm roti kirai...ala2 seluar dlm P.Ramlee dalam citer Bujang Lapok...hahaha...

Keselesaan pakaian dalam boleh membantu menaikkan keyakinan diri dan pastinya bagus utk kesihatan dalaman...kerana tu sebagai wanita khususnya kita kena jaga kebersihan pakaian dlm...baru la ada ummmphhhh....

* ada kawan mama, dia akan pakai pakaian dalam yg sedondon aje....very particular.....










0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan